Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Luhačovické noviny

Luhačovické noviny

vydává Městský dům kultury Elektra jako měsíčník, který je zdarma distribuován do všech domácností v Luhačovicích, Kladné Žilína, Polichna, Řetechova. Je dodáván také do obce Petrůvka. V Luhačovických novinách najdete zajímavé tipy na kulturní a společenské akce v Luhačovicích, najdete zde informace o událostech ve městě a okolí, zprávy z radnice, ze škol, domu dětí, knihovny, obcí. Tipy na články a články z Luhačovic a intergovaných obcí můžete zasílat na adresu odpovědné redaktorky Hany Srncové e-mail: hana.srncova@mdkelektra.eu, zanechat v MTIC Luhačovice, Masarykova 950, zaslat poštou na adresu Kulturní a kongresové centrum Elektra, Masarykova 950, 763 26 Luhačovice.

O zařazení článku do novin rozhoduje redakční rada ve složení: Ing. Marian Ležák, Ing. Jiří Šůstek, Mgr. Marek Nesázal, Mgr. František Hubáček, Hana Srncová (šéfredaktorka)

Podmínky a ceník inzerce v Luhačovických novinách ke stažení ZDE

Nahoru